Odlepite ga POČASI
Booby Tape se zlahka odstrani, če ga nežno in previdno odlepite. Začnite tako, da počasi odlepite trak, medtem ko podpirate kožo za trakom. To pomeni, da medtem ko ena roka drži trak, druga roka trdno drži kožo za trakom.

NE uporabljajte metode "trganja obliža". Včasih lahko izpade kot skušnjava vendar nikakor si ne trgajte bombažnega traku, kot bi si strgali obliž. To lahko to močno poškoduje vašo kožo. Največ draženja se pojavi, ko koža doživi vlečno silo z agresivnim odstranjevanjem. Najbolje je, da upoštevate naše nasvete o počasnem odlepljenju lepilnega traku in/ali uporabi Booby Tape Remover za bolj gladko odstranjevanje. Če občutite srbenje, oteklino, izpuščaj ali nelagodje, poiščite zdravniško pomoč.
Uporabite Booby Tape Remover. Za bolj gladko odstranitev namočite svoj Booby Tape trak z odstranjevalcem Booby Tape Remover in ko rečemo namočiti, mislimo namočiti! Nobena količina Booby Tape Remover ni odveč. Trak naj bo na otip in na videz moker! Pustite, da se odstranjevalec bombažnega traku dobro vpije (do 5 minut), preden ga odstranite. Če boste to storili učinkovito, boste lahko videli odstranjevalec traku Booby Tape Remover, ki razgrajuje lepilo na samem bombažnem traku Booby Tape. Tako se bo trak počasi odlepil od vaše kože.

KAKO ODSTRANITI BOOBY TAPE:
KORAK1:
Namočite svoj Booby Tape z odstranjevalcem Booby Tape. Naj bo vaš Booby Tape trak tako na videz kot na otip moker.
KORAK2:
Pustite, da se Booby Tape Remover vpije do 5 minut, preden ga odstranite.
KORAK3:
Začnite s počasnim odstranjevanjem. Če je potrebno, dodajte več sredstev za odstranjevanje bombažnega traku.
VSI VEMO, DA BOOBY TAPE DELUJE IN DA NEVERJETNO DVIGNE IN UTRDI VAŠE PRSI. 
PROSIMO, UPOŠTEVAJTE, DA JE BOMBAŽNI TRAK MOČNO PRITJEN NA VAŠO KOŽO ZATO JE POMEMBNO, DA SLEDITE NAŠEMU POSTOPKU ODSTRANJEVANJA, KI ZAGOTAVLJA DA SO VSI BOOBY TAPE IZDELKI VARNO ODSTRANJENI.
ČE TEH KORAKOV NE UPOŠTEVATE, LAHKO ODSTRANITEV POVZROČI RAZDRAŽENO KOŽO IN RDEČICO.

1.KORAK: trak se lažje odstrani, ko je moker. Za bolj gladko odstranjevanje namočite svoj Booby Tape z odstranjevalcem Booby Tape Remover. Upoštevajte, da nobena količina Booby Tape Remover ni prevelika, ker želimo, da je trak na otip in na videz moker.
2.KORAK: Pustite, da se odstranjevalec vpije do 5 minut. Če boste to storili učinkovito, boste lahko videli odstranjevalec lepilnega traku Booby Tape Remover, ki razgrajuje lepilo na traku Booby Tape in se trak počasi odlepi od vaše kože.
3.KORAK: Preostanek lepilnega traku nežno in previdno odlepite s kože, tako da z eno roko držite kožo za trakom, drugo pa neposredno na traku. Po potrebi nanesite več Booby Tape Remover-ja na področja, ki potrebujejo dodatno pomoč.
Prosimo, upoštevajte, da je lahko zelo mamljivo strgati trak, kot bi si strgali obliž. Vendar pa lahko to močno poškoduje vašo kožo. Največ draženja se pojavi, ko koža doživi vlečno silo z agresivnim odstranjevanjem.

NE POČNITE:
- Ne nanašajte Booby Tape na razdraženo, opečeno ali občutljivo kožo.
- Ne nosite Booby Tape dva dni zapored
- Ne nosite Booby Tape več kot 6 ur zapored.
- Ne uporabljajte Booby Tape pri dolgotrajni vročini ali neposredni sončni svetlobi. Bolj kot se segreje Booby Tape, težje ga je odstraniti.
- Ne uporabljajte Booby Tape, če ste noseči ali dojite.
- Ne uporabljajte Booby Tape, če imate kakršnekoli kožne reakcije na obliže ali katero koli drugo vrsto lepila.
- Ne uporabljajte Booby Tape, če imate ekcem, luskavico ali katero koli drugo kožno bolezen.