Naredite test obliža.
Pred uporabo booby traku vedno priporočamo testiranje obliža. Da bi to storili, nanesite majhen kos Booby Trak na področju prsi, ne da bi raztegnil trak. Na koži ga pustite 24 ur, nato odstranite. V kolikor se iritacija ne pojavi, lahko trak uporabljate, saj niste alergični niti na trak, niti na lepilo. Če pride do draženja ali pordelosti med preskušanjem obliža ali po tem, prekinite uporabo.

Nanesite na čisto kožo.
Trak nanesite le na čisto, suho kožo, na kateri ni krem in olja. Ne nanašajte na razdraženo, od sonca opečeno ali občutljivo kožo.

Uporabite prekrivala za bradavice.
Booby Tape prekrivala za bradavice (Nipple Covers) so popolna spremljava vašega Booby Tape traku! Pred uporabo vašega Booby Traku priporočamo uporabo prekrival za bradavice, da zaščitite občutljiva področja. S tem bo tudi odstranjevanje vašega Booby traku veliko bolj udobno.

Končni del Bobby Tape traka
Pred uporabo zarežite /zaoblite vogale traku. To vam bo pomagalo, da se trak lepo zalepi na kožo in prepreči, da se vogali zatikajo v vaša oblačila. Če se začnejo dvigati vogali traku, se lahko preostali trak odlepi.

Raztegnite kožo, ne trak.
Dojko postavite v želeni položaj, nato pa nanesite Booby Tape trak tako, da držite dojko na mestu. Booby Tape trak se raztegne do 170%, zelo podobno kot človeška koža. Trak raztegnite le malo, zato da boste dosegli dvignjen videz prsi.

Izogibajte se raztegnitvi koncev traku.
Konci traku držijo trak na mestu. Zadnjih dveh cm traku ne raztegujte. To bo pomagalo, da bo trak dlje časa na mestu, prav tako pa bo zmanjšano tveganje draženja, ki ga povzroča vlaženje kože. Če pride do draženja ob koncih traku, je to običajno zato, ker ste pri nanosu preveč zategnili konce traku.

NE nosite več kot 6 ur.
Dlje ko nosite Booby Tape trak, lepljivejše bo lepilo. Priporočamo, da trak nosite največ 6 ur. Dolgotrajna uporaba lahko povzroči draženje in nelagodje pri odstranjevanju traku.