Cene in ponudba artiklov
Cene vseh izdelkov so izražene v EUR in vsebujejo 22% DDV. Prodajalec je davčni zavezanec. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene ne vključujejo stroškov dostave.

Načini plačila
Kupec poravna kupnino na tri načine:

  • ob prevzemu blaga (plačilo po povzetju) z gotovino
  • z nakazilom po predračunu (pred odpošiljanjem blaga) na TRR družbe Volo d.o.o. 
  • s plačilnimi karticami MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron.


Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga
Kupec, ki sklene pogodbo na daljavo skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov, ima pravico, da v 14 dneh ponudniku sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14 dneh od prejetja blaga po pošti (Volo d.o.o, Letališka cesta 1, 1000 Ljubljana, Slovenija) ali na kontaktni e-naslov info@boobytape.si, blago pa vrniti na naslov ponudnika v 30 dneh po poslanem obvestilu o odstopu.

Dostava
Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku.
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Dostavna služba izdelke dostavlja v svojem delovnem času (tudi ob sobotah). Večina pošiljk je dostavljena naslednji delovni dan po odpremi naročenega izdelka/ov (o tem prejmete obvestilo na e-mail, ki ste ga navedli ob registraciji). Dostava se vrši pretežno v dopoldanskem času.

Strošek dostave za vse izdelke znaša 4 €, za nakupe nad 50 € je dostava brezplačna.