POSLOVITE SE OD GUB S SILIKONSKO MASKO PROTI GUBAM

MEDICINSKI SILIKON
Silikon je lepotni mineral z veliko zdravilnimi učinki. Silikon je znan po tem, da učinkuje proti staranju. Vlaži in zdravi kožo. Obnavlja naravo vlago in pospeši prekrvavitev kože in obenem stimulira produkcijo naravnega kolagena.

PREDNOSTI NAŠE SILIKONSKE MASKE
- izboljša elastičnost kože
- pomaga obnoviti sijoč videz kože
- preprečuje gube in zmanjšuje že nastale
- zmanjša morebitne brazgotine

KAKO SILIKON DELUJE - NEODVISNA ŠTUDIJA O SILIKONU
Tipičen znak staranja je viden v zmanjševanju količine silikona in hialuronske kisline v podkožju. Posledično koža izgubi vlago in elastičnost. 47 od 50 ljudi, katerim so na kožo dodajali silikon je opazilo veliko spremembo v izgledu gub in otipu kože.

KAKO DELUJE NAŠA SILIKONSKA MASKA? 
Naravno staranje, poškodbe, ki jih naredi sonce in spanje na boku povzročajo gube na vašem dekolteju in prsih. Naša silikonska maska proti gubam je zasnovana tako, da jo lahko uporabljate ponoči, namenjena pa je preprečevanju gubanja kože. Osem urno spanje pomaga telesu, da se naravno obnavlja, maska pa koži pomaga, da bo dlje časa napeta in čvrsta. In najboljša novica: maska je namenjena večkratni uporabi.

IZ ČESA JE NAREJENA
100% medicinski silikon

KAKO JO UPORABITI
Nanesite silikonsko masko na vaš dekolte. Pustite delovati čez noč ali najmanj trideset minut. Vsako masko lahko uporabite od dvajset do trideset krat. Uporabljajte redno. Za najboljše rezultate uporabite tri do štiri krat tedensko.

KAKO JO ODSTRANITI IN KAKO SHRANITI
Počasi jo odstranite iz kože in jo umijte pod toplo vodo. Nato na zraku posušite. Hranite jo v originalni embalaži , z lepljivim delom prilepljenim na embalažo. Tako boste zagotovili, da bo ostala čista in lepljiva.